Founding partner: Adriaanse van der Weel Advocaten

Adriaanse van der Weel is een ambitieus advocatenkantoor waar zo’n 30 advocaten passie inzetten voor overheden, bedrijven, instellingen en particulieren in de regio Zuidwest Nederland. De advocaten werken vanuit vestingen in Middelburg, Terneuzen en Rotterdam.

Vanuit een cliëntgerichte benadering leveren zij juridische diensten op een hoog niveau. Voor cliënten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening zijn ze betrokken en toegankelijk en kunnen ze een hoge mate van specialisatie en flexibiliteit bieden.

Adriaanse van der Weel richt zich op cliënten en niet op zaken, omdat ze ervan overtuigd zijn dat niet alleen de beste kwaliteit geleverd kan worden als ze het recht kennen, maar ook de cliënt. Ze steken bijzonder veel energie in de relatie met hun cliënten. Uit tevreden geluiden en de constante groei van hun aantal, blijkt dat de aanpak door cliënten wordt gewaardeerd.

De dienstverlening kenmerkt zich door korte lijnen, een ‘down to earth-benadering’ en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Meer informatie over wat Adriaanse van der Weel Advocaten precies kunnen betekenen en een overzicht van hun advocaten en hun specialisaties vindt u op de website www.avdw.nl