Founding partner: Arcus Group

Arcus is trots om één van de hoofdsponsors te zijn van de finish van de 2e etappe Tour de France. De komst van de Tour heeft een enorme promotionele waarde voor Zeeland.
Arcus zal naast dit grote evenement de Zeeuwse recreatiesector nog een impuls geven. Met de voorgenomen bouw van zeven nieuwe kustparken (investering ruim 600 miljoen euro!) worden er  700 permanente banen gecreëerd en biedt dit werk aan ruim 3000 mensen tijdens de bouw.
De parken worden gerealiseerd op toeristisch zeer aantrekkelijke locaties zoals onder andere Dishoek, Domburg, Renesse en Nieuwvliet-Bad.

Arcus Group
De Arcus Group omvat Arcus Projectontwikke­ling en Arcus Resorts. Arcus Group is Investeerder, ontwikkelaar en verkoper in één onderneming, sterk gespecialiseerd in ontwikkeling en verkoop van recreatief onroerend goed.

Door de samenvoeging van een ontwikkelaar en een verkooporganisatie heeft Arcus een eigen unieke werkwijze. Arcus verzorgt het gehele traject van de complete ontwikkeling. Van initiatieffase tot de exploitatiefase.

Het grootste deel van de portefeuille bestaat uit de ontwikkeling en verkoop van Roompot parken, welke worden gerealiseerd op toplocaties, veelal gelegen aan de Noordzeekust. Gebleken is dat tijdens de crisis én met de huidige spaarrente, het investeren in recreatief onroerend goed een uitstekend alternatief is voor spaargeld.

Meer informatie op http://www.arcusgroup.nl/