Founding partner: Total Nederland

Innoveren en verbeteren, onze dagelijkse uitdaging! Total Nederland N.V. streeft er naar om op innovatieve wijze aan de verwachtingen van de klanten te voldoen of deze te overtreffen en duurzaam bij te dragen aan de gemeenschap waarvan zij deel uitmaakt. 

Het is de ambitie van Total om nog sterker aanwezig te zijn in Nederland. Dankzij een vernieuwd imago, innovatie en klantgerichtheid zijn wij in staat om verder te groeien. 

We hebben gekozen voor de slogan ‘Committed to better Energy’. Dit bewijzen we door continu toegevoegde waarde te creëren door middel van onze premium strategie, alsmede de introductie van nieuwe producten en een verbeterde dienstverlening. Daarmee stimuleert Total de tevredenheid en de loyaliteit van haar klanten.

Net zoals vele Nederlanders, draagt ook het van origine Franse Total, de Tour de France een warm hart toe. Ten tijde van de dagen van Greg Lemond en Bernard Hinault - in de jaren ’70 – ’80 sponsorde Total de Tour de France team. Wij wensen alle bezoekers van de Tour de France in Zeeland een mooie en sportieve dag!