Founding partner: Zeeuwse Rabobanken

De finish van de Tour de France in Zeeland is een prachtig evenement om Zeeland op de kaart te zetten. De drie Zeeuwse Rabobanken ondersteunen dit dan ook van harte. Als founding partner leveren wij een concrete bijdrage aan het mede mogelijk maken van de finish van de tweede etappe op zondag 5 juli.

Rabobank is een coöperatieve bank. Een bank met een aandeel in de lokale samenleving. Naast passende financiële dienstverlening geven we dit aandeel mede vorm door middel van sponsoring, donaties, coöperatief dividend kennis delen en het aanbieden van ons netwerk. Deze maatschappelijke betrokkenheid bij de leefomgeving vormt het fundament van de Rabobank. Ons sponsor- en donatiebeleid vervult hierin een belangrijke rol. We zien dat een evenement als de Tour van waarde is voor onze provincie. Door dit evenement mede mogelijk te maken, geven we Zeeland weer een economische stimulans. Zo hebben we een aandeel in elkaar.

De Zeeuwse Rabobanken bieden een breed pallet aan financiële diensten voor particulieren en ondernemers; van hypotheken tot financiële planning en van beleggen tot verzekeren. Met ruim 600 collega’s zijn wij een grote werkgever, met vele lokale gezichten in de markt. Ons kantoren- en geldautomatennetwerk is wijdverspreid en daarnaast is veel aandacht voor toonaangevende, innovatieve ontwikkelingen zoals de Rabo Apps en het Online Hypotheekdossier.

Meer informatie op: https://www.zeeuwserabobanken.nl/