Media partner: Omroep Zeeland

Omroep Zeeland behoort al jaren tot de best bekeken en beluisterde omroepen van Nederland. Wekelijks stemt ruim tweederde van alle Zeeuwen af op Omroep Zeeland televisie, radio en omroepzeeland.nl. Het gebruik van de mobiele website en de gratis apps stijgt nog steeds. Omroep Zeeland is voor vele Zeeuwen dé bron voor Zeeuws nieuws. Omroep Zeeland laat zien en horen wat er speelt in de provincie.

Wielrennen en fietsevenementen nemen in de programmering van Omroep Zeeland al jarenlang een belangrijke plaats in. De finish van de Giro d’Italia in Middelburg en de passage van de Tour de France in 2010 waren te volgen via Omroep Zeeland, maar ook Zeeuwse wielerwedstrijden als de ZLM Roompot Tour, de Ronde van Zeeland Seaports en het jaarlijkse fietsevenement DELTA Ride for the Roses rijd je in gedachten mee via het verslag van Omroep Zeeland.

Tijdens de tweede etappe van de Tour de France 2015 werkt Omroep Zeeland als mediapartner nauw samen met de organisatie. Door extra uitzendingen en blogs hoef je niets van dit evenement te missen en kun je zien en horen wat er in Zeeland gebeurt: de wedstrijd, toeschouwers, oud-profrenners, wielerfans en de organisatie komen allemaal aan bod.

Stem op zondag 5 juli af op Omroep Zeeland en zit mee in de kopgroep!

Alvast in de stemming komen? Kijk dan elke donderdag naar ‘Tour de Zélande’.