Adriaanse van der Weel Advocaten

Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo'n 30 advocaten en drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Zij zijn niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste kantoren. In 2014 bestaan zij 110 jaar!

Vanuit een klantgerichte benadering levert Adriaanse van der Weel Advocaten juridische diensten op een hoog niveau. Zij richten zich daarbij op klanten die goede en effectieve dienstverlening op prijs stellen. Adriaanse van der Weel is betrokken en toegankelijk.

De advocaten staan midden in het bedrijfsleven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met de brede vakkennis, ervaring én door te blijven ontwikkelen in specialismes, kunnen de advocaten van Adriaanse van der Weel u op een groot aantal praktijkgebieden bedienen. Zij kunnen u in juridische procedures bijstaan en bieden u tevens een oplossing nog vóórdat een probleem ontstaat.

Wat Adriaanse van der Weel onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is persoonlijke kwaliteit en optimale dienstverlening. Bij de aanpak staan de klant en zijn belangen voorop. De advocaten hebben een hoog serviceniveau, zijn praktisch en doelgericht. Dit alles vanuit een achtergrond van actuele juridische kennis.

Zij hechten bovendien waarde aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met de klanten. Daarom heeft u altijd een vast contactpersoon binnen ons kantoor. Hij of zij zet alle nodige expertise binnen het kantoor in om uw zaak optimaal te behartigen.

Benieuwd naar de doelgroep en tarieven van Adriaanse van der Weel Advocaten? Bekijk de website voor meer informatie