Word onderdeel van De Tour De France

U kunt met uw onderneming bij dit unieke evenement als VIP aanwezig zijn. Deltapark Neeltje Jans en het terrein rondom wordt ingericht als Zeeuws zakelijk tourdorp.

Finish op Neeltje Jans, bent u erbij?

Samen met uw relaties verblijft u bij de finishlocatie. Naast de unieke mogelijkheid om bij de finish aanwezig te zijn wordt een compleet verzorgd programma aangeboden met seminars van bekende sprekers, rondvaart op de Oosterschelde en heerlijke gerechten met Zeeuwse zaligheden. Een uitstekende gelegenheid om u als Zeeuwse onderneming te profileren en te netwerken met andere gasten en bezoekers.

Tour de France promoot Zeeland

De live-uitzendingen van de Tour de France blijken een effectief promotiekanaal. Zo kon het eiland Corsica sinds de tour-etappes in 2013 rekenen op een flinke toename van het toerisme. Dat blijkt ook uit onderzoek van A.S.O. 74% van de toeschouwers willen de regio nog eens bezoeken. Volgens 94% van de lokale ondernemers heeft de Tour de France een positief effect op het imago van de regio. De Tour de France geeft Zeeland de kans om de regio internationaal in beeld te brengen.