Zeelandia

Zeelandia is een bedrijf in beweging. De Koninklijke Zeelandia Groep is een groeiend Nederlands familiebedrijf met 100% focus op ingrediënten en inspiratie voor de bakkerij. Al meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare hofleverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket.

Bij Zeelandia draait alles om kwaliteit, innovatie en inspiratie. Dit geven ze inhoud door hun kennis te vertalen in kansrijke oplossingen en ideeën voor de klant. De wens van de bakker staat centraal. Met de verkoop en distributie in eigen hand staan ze nauw in contact met de bakker. Het Zeelandia motto luidt dan ook: 'Creating Possibilities'.

Inmiddels bestaat het assortiment van Zeelandia uit meer dan 2.500 artikelen die in meer dan 70 landen worden gebruikt door bakkers. Deze internationale scope vertaalt zich in een brede kennis van wereldwijde basisgrondstoffen en bakkerijtechnologie, waar uiteindelijk ook de Nederlandse bakker van profiteert.

Producten en recepten van Zeelandia kunt u vinden op de website