ZLM

ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. In ZLM vindt u een verzekeraar die voor kwaliteit gaat. Een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen. Als regionale verzekeraar zijn zij in staat om de premies laag te houden. ZLM heeft als onderlinge verzekeraar geen winst oogmerk, dus het voordeel is voor u. Dankzij de uitgebreide dekking en persoonlijke service scoort ZLM jaarlijks hoog in diverseonafhankelijke consumentenonderzoeken.

De lage premie gaat niet ten koste van de service. ZLM is u graag snel en goed van dienst. Dat ZLM hierin slaagt bewijst ondermeer het klanttevredenheidsonderzoek van het ‘Verbond van Verzekeraars’. In 2013 eindigde ZLM als eerste met een gemiddeld rapportcijfer van 8,4.

Bij ZLM is persoonlijk contact met de klanten belangrijk. Daarom krijgt u als u belt altijd échte mensen aan de telefoon. En geeft u ’s ochtends uw autowijziging door? Dan heeft u de volgende dag uw nieuwe groene kaart in huis. Dat vinden ze bij ZLM gewoon vanzelfsprekend.

Bekijk de website van ZLM om te zien wat ZLM Verzekeringen voor u kan betekenen.